Hervehoen: verschil tussen versies

Uit Kippen Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Beveiligde "Hervehoen" [edit=sysop:move=sysop])
Regel 36: Regel 36:
 
  |-
 
  |-
 
  ! style="background-color:#eeeeee;border:1px solid black;" | Land van herkomst:
 
  ! style="background-color:#eeeeee;border:1px solid black;" | Land van herkomst:
  | colspan="4" style="border:1px solid black;" |  
+
  | colspan="4" style="border:1px solid black;" | België
 
  |-
 
  |-
 
  ! style="background-color:#eeeeee;border:1px solid black;" | Uiterlijke kenmerken:  
 
  ! style="background-color:#eeeeee;border:1px solid black;" | Uiterlijke kenmerken:  
  | colspan="4" rowspan="1" style="border:1px solid black;" |  
+
  | colspan="4" rowspan="1" style="border:1px solid black;" | Een gedrongen hoen, met diepe borst en enkele kam. De kopversierselen moeten felrood zijn en geen spoor van purper vertonen.
 
  |
 
  |
 
  |-
 
  |-
Regel 53: Regel 53:
 
  |-
 
  |-
 
  |  
 
  |  
  | style="border:1px solid black;" |
+
  | style="border:1px solid black;" | 2 - 2,5 kg
  | style="border:1px solid black;" |
+
  | style="border:1px solid black;" | 1,5 - 2 kg
  | style="border:1px solid black;" | gram   
+
  | style="border:1px solid black;" | 650 - 700 gram   
  | style="border:1px solid black;" | gram
+
  | style="border:1px solid black;" | 600 - 650 gram
 
  |}
 
  |}
  

Versie van 23 nov 2008 om 13:41

Engels.jpg Frans.jpg Duits.jpg Spaans.jpg Italiaans.jpg Kroatie.jpg Pools.jpg Scandinavie.jpg Slowakije.jpg Tsjechie.jpg
Herve Herver

In Nederland niet erkend.


Land van herkomst: België
Uiterlijke kenmerken: Een gedrongen hoen, met diepe borst en enkele kam. De kopversierselen moeten felrood zijn en geen spoor van purper vertonen.
Gewicht: groot: kriel:
haan hen haan hen
2 - 2,5 kg 1,5 - 2 kg 650 - 700 gram 600 - 650 gram







Kleurslagen:

Zwart
Hervehoen Zwart haan.jpg Hervehoen Zwart hen.jpg
Blauw
Hervehoen Blauw haan.jpg Hervehoen Blauw hen.jpg







Op alle foto's en tekst zit copyright. Wilt u foto's en/of tekst gebruiken neem dan contact op via het contactformulier.